The Godmother-Naşa (2011)

The Godmother-Naşa (2011)

 
 SCURTA DESCRIERE: The Godmother – Nasa (2011)
The Godmother (2011) . Jennifer este o nord-americanca care preda literatura la Scoala Americana din Bucuresti, este casatorita cu omul de afaceri roman Radu Prodan si are impreuna cu acesta un baiat extrem de inteligent in varsta de 10 ani pe nume David. In timp ce participa la un botez in calitate de nasa, Jennifer este socata sa isi vada sotul arestat de catre politisti chiar in biserica si acuzat ca ar spala bani prin intemediul firmei sale in folosul unui mafiot local poreclit Spanu. Nefiind convinsa ca Radu se face vinovat de ilegalitatile de care este acuzat, profesoara decide sa lupte in felul ei impotriva sistemului de justitie romanesc si impotriva adevaratilor mafioti ce populeaza Bucurestiul. Interzicandu-i-se sa paraseasca Romania pe parcursul anchetei, Jennifer Prodan isi formeaza propria “familie de mafioti” cu scopul de a contracara actiunile interlopului Spanu si cu scopul de a-l scoate din inchisoare pe Radu.

FILME , CINEMA , VIZIONARE ONLINE GRATIS: O bogata colectie de Filme Romanesti

FILME , CINEMA , VIZIONARE ONLINE GRATIS: O bogata colectie de Filme Romanesti

Filme Romanesti ''AVENTURI''=38 FILME FREE

O bogata colectie de Filme Romanesti
Filme Romanesti online vă pune la dispoziţie o bogată colecţie de filme romanestiuploadate pe video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com, filebox.ro, trilulilu.ro, megavideo.com, blip.tv

Aventurile lui Babusca (1973)




Regia: Geta Doina Tarnavschi, Gheorghe Naghi
Distributie: Mihai Mereuta, Amza Pellea

Babusca si Scatiu, doi copii dintr-un sat din Delta Dunarii, sunt implicati fara voia lor intr-o afacere cu stupefiante. Cei doi copii Incearca sa scape de traficantii care-i urmaresc.

Comoara din Carpati (1975)




Comoara din Carpati (1975)
Regizor:
Cornel Todea
Scenarist:
Eugen Barbu


Actori:
Violeta Andrei
Marga Barbu
Florin Piersic

Alarma in delta (1975)


Alarma in delta
Anul (1975)
Regia
Gheorghe Naghi
Cu Sorin Vasiliu, Ferenc Fabian, Dan Popescu
Gen film
Aventuri
Durata
68 minute
Premiera in Romania
1975

Voinicel (Sorin Vasiliu) si Azimioara (Dan Popescu), doi copii dintr-un sat din Delta, sunt antrenati fara voia lor intr-o suita de aventuri periculoase de niste raufacatori care furasera din Muzeul din Constanta niste piese de valoare pe care intentionau sa le treaca peste granita. Astfel elevii-detectivi dejoaca planurile hotilor si traficantilor.

Film de aventuri pentru copii.

Aripi de zapada (1985)




Aripi de zapada
Anul (1985)


Regia
Adrian Petringenaru
Cu Radu Panamarenco, Rodica Popescu Bitanescu
Gen film
Aventuri


Filmul prezinta aventurile eroilor din Ciresarii in timpul vacantei de iarna, intr-o tabara la munte.

Lupul marilor (1972)



Denumire: Lupul marilor
Anul (1972)
Regia
Alecu Croitoru, Wolfgang Staudte
Cu Edward Meeks, Emmerich Schäffer, Raimund Harmstorf
Gen film
Aventuri
Durata
80 minute

Filmul reprezintă o frumoasă transpunere a prozei lui Jack London, realizată cu mijloace cinematografice, în cel mai pur stil hollywoodian de către cei doi regizori, aceştia păstrând toate datele atractive ale romanului.

Actiunea "Zuzuc" (1984)




Denumirea: Actiunea "Zuzuc"
Anul productiei: 1984
Regia: Gheorghe Naghi
Cu: Colea Răutu, Ovidiu Moldovan, Andrei Duban


Din cauza climatului afectiv nesanatos din familie, Zuzuc, un baiat de 12 ani, dispare de acasa. Virgil, un tanar ofiter de politie este insarcinat sa il caute.


preluat de pe Filmele copilariei TALE

Pistruiatul (1973)

Episodul 1 - Evadatul





Episodul 2 - Intilnirea





Episodul 3 - Vioara





Episodul 4 - Depoul





Episodul 5 - Geamantanul





Episodul 6 - Omul de legătură





Episodul 7 - Fluturaşii





Episodul 8 - Informatorul





Episodul 9 - Dolma






Titlu Original: Pistruiatul
Anu: 1973
Claritate: DVD
Duratia: 35 min/ep
Rating: AP cu acord parental
Descriere: Оntr-un mic orăşel de provincie, membrii Mişcării ilegaliste comuniste pregătesc cu оnflăcărare ziua Eliberării. Pistruiatul, un simpatic băieţandru de 14 ani, devine eroul acestor evenimente conduse din umbră de оnsuşi prietenul şi tovarăşul său, Andrei. Ajutat de profesoara de istorie, de tatăl său şi, de cele mai multe ori, de cвinele Calu, puştiul face faţă cu dezinvoltură şi curaj oricărei provocări.


Serial TV оn 10 episoade.


"Pistruiatul оnseamnă un plăcut "film de aventuri juvenile", plasat оn contextul realităţilor sociale de acum patru decenii şi ceva. Regizorul Francisc Munteanu оşi manifestă оncă o dată calităţile sale de dezinvoltură şi farmec, pigmentвnd acţiunea cu momente de zвmbet, fără a оntrerupe fluidul de tensiune, ritmul antrenant al peliculei." - Călin Căliman - 1987 (Contemporanul).


"Jignitoare pentru noţiunea de film adresat copiilor e tocmai puerilitatea sa. Implauzibil оn fiecare scenă" (Tudor Caranfil).

Masca de argint (1985)




Regia
Gheorghe Vitanidis
Cu
Florin Piersic, Alexandru Repan, Marga Barbu
Gen film
Aventuri


Durata
108 minute
Premiera in Romania
1984




Evenimentele il aduc in Tara Romaneasca pe bancherul Troianov (Alexandru Repan), o persoana darnica si totodata suspecta, despre care Aga (Traian Stanescu) vrea sa afle totul, prin spionul sau platit, Agata Slatineanu (Marga Barbu). In timpul unei petreceri fastuoase oferite de Troianov, in care doamnele gasesc sub servete bijuterii costisitoare, iar Agata primeste insasi trasura bancherului, cu tot cu vizitiu, are loc un conflict in care sunt impuscati doi oameni. Asasinul poarta imbracamintea lui Margelatu (Florin Piersic), o palarie identica cu a viteazului si o masca de argint pe fata. El il rapeste pe boierul Vardala, detinatorul unor mult-ravnite mine de aur. "Boier Vardala, pentru domnia ta am venit!", spune strainul. "Dar nu ma stiu cu nimic vinovat!", replica Vardala. "Si semnatura pusa pentru concesionarea minelor de aur?". "Dar e pamantul meu, fac ce vreau cu el!". "Da, dar in fata Fratiei ai jurat altceva! Esti o nenorocita de ridicatura din gunoaiele tarii!", conchide strainul si, in timp ce-si pregateste retregerea si rapirea lui Vardala, mai impusca un om. Conflictul ajunge de indata la urechile Agai, care considera ca, pentru grupul sau de interese, incidentul "a picat bine", pentru ca strainul cu masca "i-a judecat pe ceilalti in numele Fratiei". Dar printre membrii Fratiei, actiunea asa-zisului Margelatu e un nonsens, dincolo de justificarea adusa de unul dintre "frati", si anume aceea ca un om care a stat in conditiile de prizonierat in care a trait Margelatu poate deveni nemilos. In rest, totul pare fara inteles: in primul rand, de ce ar amesteca Margelatu Fratia intr-o chestiune personala si apoi, de ce ar face moarte de om in numele societatii? Nu le ramane lui Rosetti si membrilor Fratiei decat sa-l gaseasca grabnic pe Margelatu, cel care, in opinia lor, "si-a pierdut mintile". Trimisul lor special este, ca intotdeauna, locotenentul Devos (George Motoi)






Regia
Sergiu Nicolaescu
Cu
Ion Besoiu, Sergiu Nicolaescu, Amza Pellea
Gen film
Aventuri

Durata
101 minute
Premiera in Romania
1974

Treisprezece fosti camarazi de lupta din oastea lui Mihai Viteazul, raspinditi prin Europa, se reintilnesc si decid sa se reintoarca in tara pentru a-si indeplini juramantul fata de Voievod, sa indeplineasca visul Unirii.
Film de aventuri pe fundal istoric. Actiunea se desfasoara in prima parte a anilor 1600, mai precis in anul 1611. Filmul contine muzica formatiei Phoenix.
Sergiu Nicolaescu a castigat Premiul ACIN pentru interpretare in 1974.

"Dupa zece ani de la uciderea lui Mihai Viteazul, un grup de viteji din fosta lui oaste incearca sa se indrepte spre casa, avand cu ei o lada si steagul celor trei tari unite. Vitejii fac fata diverselor obstacole ivite in cale, din lada fiind ravnite fie de austrieci, fie de unguri sau de turci..." - Mircea Alexandrescu - 1974.
Adio Draga Nela (1971)

9/9





Adio Draga Nela (1971)
Regia Cornel Todea * Cu Stefan Iordache, Mircea Diaconu * Gen film Comedie * Durata 83 minute * Premiera in Romania 1971


Sinopsis Adio, draga Nela


Un anunt la ziar, prin care un pretins miliardar isi cauta fiii disparuti in razboi, atrage o seama de indivizi pusi pe capatuiala. Insa, totul nu era decat o cursa intinsa de Militie.


Difuzarea filmului a fost interzisa, filmul fiind difuzat abia in 1990.


"Esecul lui Todea, pe un scenariu cu bancuri tampite de Fanus Neagu." (D. Fernoaga)

Duhul aurului (1974)






Regia
Dan Piţa, Mircea Veroiu
Cu
Leopoldina Bălănuţă, Ernest Maftei
Gen film
Dramă
Ajustează gen
1 vot
Premiera in Romania
1974




Intr-o asezare aurifera din Muntii Apuseni, personajele celor doua parti ale filmului - "Marza" si "Lada" - cad victima febrei aurului, care ii condamna la pierderea mintilor sau chiar a vietii.

O bogata colectie de Filme Romanesti


Reconstituirea (1971)

1/2

2/2

Reconstituirea (1971)
Regia
Lucian Pintilie
Cu Vladimir Găitan, George Constantin, George Mihăiţă
Gen film
Dramă
Durata
100 minute

Povestea reconstituirii unui banal incident, o bataie intre doi tineri, intreprinsa de Militie, se transforma intr-o crima.

Realizat in alb/negru, filmul a avut premiera in ziua de 5 ianuarie 1970, la Bucuresti, insa a fost interzis la scurt timp. Sunt de retinut si interpretarile de exceptie ale actorilor: George Mihaita, Vladimir Gaitan, George Constantin, Emil Botta, Ernest Maftei, Ileana Popovici, Stefan Moisescu - cele mai valoroase din intreaga lor cariera cinematografica. Filmul a fost redifuzat de-abia in 1990.

"Este primul film, ca opera de arta, care in ton ironic, malitios, cinic, ne introduce in infernul romanesc, moral si spiritual, in labirintul bascaliei, varianta specific romaneasca si degradata a spiritului balcanic. Pretextul fiind reconstituirea in scopuri ipocrit educative a unui delict minor de catre procuratura, militie, cu sprijinul unei echipe de cineasti, Lucian Pintilie propune, in fond, o incursiune in subconstientul romanesc colectiv, pe care o realizeaza cu acelasi simt al concretului, al notatiei minutioase, al personajelor, al confruntarilor afective, comportamentale, de mentalitate. Construit ca un reportaj, ca un film documentar, ca un film-ancheta, ca un film-dosar de existenta, ca un film-fapt de cronica, "Reconstituirea", prin valoarea lui estetica, este o epopee, o fresca a infernului moral si spiritual romanesc. Un film cu o densa suprapunere de straturi, cu multiple sensuri si semnificatii filosofice" (Mircea Dumitrescu).