FILME , CINEMA , VIZIONARE ONLINE GRATIS VIDEO,FUNNY MOMENTS,MOVIES WATCH FREE ONLINE
Castelanii (1964)
Castelanii : Anul (1964) Regia:Gheorghe Turcu
Cu Radu Beligan, Colea Răutu , Premiera in Romania 1964
Într-un sat din Ardeal, Mădăraş, preşedintele colectivei "Spicul de aur", şi contabilul ei, Golovici, realizează venituri mari prin vânzarea produselor în afara circuitului agricol. Tânărul agronom Ştefan Dimitriu, de curând repartizat aici, cere hotărât să se aprobe desecarea mlaştinilor de pe sute de hectare şi crearea unui sistem de irigare, folosind apele bălţii. Balta înseamnă pentru preşedinte şi contabil peste, pui de baltă şi papură, marfa care se vinde uşor la oraş. Conflictul va fi dezvoltat de Manole, specialistul venit de la Bucureşti pentru a constata dacă balta întruneşte condiţiile necesare unui monument al naturii. Manole însă va decide: lucrările de asanare vor fi începute imediat, iar Mădăraş şi Golovici, destituiţi, vor avea timp să mediteze asupra paradisului pierdut.
Apoi s-a nascut legenda (1968)
Apoi s-a nascut legenda
Anul: (1968)
Genul: Social
Regia: Andrei Blaier
Scenariul: Constantin Stoiciu
Actori:
Ilarion Ciobanu
Virgil Ogasanu
Dan Nutu
Margareta Pogonat
Stefan Ciubotarasu
Mihai Mereuta
George Calboreanu
Sidonia Manolache
Companii producatoare: Studioul Cinematografic Bucuresti
Imaginea: Nicu Stan
Scenografia: Nicolae Dragan
Muzica: Radu Serban
Tara: Romania
Detalii tehnice: 101 min, Color
Data premierei mondiale: 24 Februarie 1969
Data premierei in cinematografele din Romania: 24 Februarie 1969
Sinopsis: Santierul mobil al unei cai ferate se apropie pe zi ce trece de un targusor de provincie. Cativa muncitori sunt tentati sa renunte la acest fel de viata si sa-si caute un camin linistit in localitate.
Marfa si banii (2001)
Denumirea: Marfa si banii
Anul: 2001
Regia: Cristi Puiu
Cu Dragoş Bucur, Ioana Flora, Alexandru Papadopol
Gen film
Dramă
Durata
90 minute
Premiera in Romania
01.06.2001
Un tânăr din Constanţa, care deţine propria afacere (vinde la geamul apartamentului), îşi doreşte să se extindă şi să-şi cumpere chioşc, dar nu are deocamdată mijloace. Un grangur local îi oferă o sumă importantă de bani pentru un transport în aparenţă simplu: o geantă care trebuie dusă la Bucureşti, la o adresă precisă. Se pare însă că geanta conţine anumite lucruri care îi interesează şi pe alţii. Convins la început că şi-a vândut doar serviciile, tânărul înţelege, când este prea târziu, că şi-a vândut de fapt conştiinţa.
Liceenii Rock-n-Roll
Titlu Original: Liceenii Rock 'n' Roll
Anul: 1992
Duratia: 98 min.
Descriere: Formatia de muzica rock a liceenilor urmeaza sa participe la un concurs. Succesul depinde de un cantec nou pe care membrii ei ar trebui sa-l compuna. Dar, pe langa activitatea artistica, adolescentii au si una scolara, al carei gardian principal este neinduplecata Isoscel.
Legiunea Straina (2008)
Denumirea: Legiunea Straina
Anul: 2008
Mircea Daneliuc
Cu Oana Piecnita, Catalin Paraschiv, Rica Raducanu
Gen film Comedie, Dramă
Durata
97 min
Premiera in Romania
22.02.2008
Aurel (Catalin Paraschiv), Stelica (Radu Ciobanasu) si Mitu (Radu Iacoban), la circa 25 de ani, ar fi putut fi trei ciobanei cu trei turme de miei. Dar nu sunt. Alte vremuri. Intr-un sat de munte, Stelica e politist, Aurel e in serviciul lui Maricel (Rica Raducanu), un investitor in demolari si fier vechi, iar Mitu, venit de prin Moldova, e ocupat cu satisfacerea stagiului militar la o unitate apropiata. Vine o zi cand apare Lilica (Oana Piecnita), venita din Spania o data cu Maricel si doua furgoane cu gaini olandeze, pentru ca in localitate e declarata gripa aviara si e rost de o afacere cinstita. Sosirea coincide cu eutanasierea pasarilor din curtea bunicii Vergina (Despina Stanescu), care, desi se da de ceasul mortii cu aceasta ocazie, isi amana decesul.
Toate Panzele Sus (1976)
Episodul 2 - Secretul epavei!
Episodul 3 - Bazarul desertaciunilor!
Denumirel: Toate pînzele sus
Anul: 1976
Duratia: Difera de la episod la episod!
Descriere: "Toate panzele sus" este o ecranizare dupa romanul cu acelasi nume al lui Radu Tudoran. Filmul prezinta povestea a doi tineri prieteni: unul roman Anton Lupan si celalalt francez Pierre Vaillant dornici de aventura. Astfel visul lor este o calatorie spre tara de foc asemenea marelui explorator Charles Darwin. Reusesc sa-si cumpere o goeleta (L'Esperance), insa bucuria le-a fost de scurta durata deoarece intr-o confruntare cu piratii lui Spanu atat L'Esperance cat si Pierre Vaillant dispar fara urma.
Timp de 5 ani Anton Lupan a cautat o urma a bunului sau prieten iar sperantele i-au reaparut cand din intamplare a dat peste epava fostei sale corabii. Acest lucru l-a determinat sa continue cautarea prietenului sau si dupa ce goeleta a fost complet reparata, impreuna cu echipajul sau a plecat spre marea aventura unde vor intampina fel de fel de peripetii (uragane, lupte cu pirati si multe altele) pe care vor incerca sa le treaca cu bine si sa-si implineasca dorintele. Ramane de vazut daca vor si reusi.
Păstrează-mă doar pentru tine (1987)
Păstrează-mă doar pentru tine
Anul (1987)
Regia
Virgil Calotescu
Livia si Tudor, doi studenti la Arhitectura, urmeaza sa se casatoreasca, dar din cauza unui acces de gelozie al tanarului, se vor desparti temporar.
omoara din Vadul Vechi (1964)
Comoara din Vadul Vechi (1964)
Comoara din Vadul Vechi (1964)
Comoara din Vadul Vechi (1964)
Anul (1964)
Regia:Victor Iliu
Cu Ion Caramitru, Ştefan Mihăilescu-Brăila
Gen film:Dramă
Durata:86 minute
Premiera in Romania 1964
Intr-un sat sarac din Moldova anilor 1945-1947, obsesia de inavutire a lui Prisac (Stefan Mihailescu-Braila) declanseaza reactia comunitatii care il alunga.
Drama sociala, ecranizare a nuvelei lui Vicor Emil Galan "La razasi".
Este filmul de debut al lui Lucian Pintilie (ca asistent de regie) si a lui Ion Caramitru (actor).
Ringul (1985)
Ringul
Anul (1985)
Regia: Sergiu Nicolaescu
Regizor secund: Nicu Gheorghe, Dorin Doroftei (asis)
Scenariul: Ioan Grigorescu
Imaginea: Nicolae Girardi, Marian Stanciu
Muzica: Adrian Enescu
Coloana sonoră: Anuşavan Salamanian
Scenografia:
Costume: Gabriela Nicolaescu
Decoruri: Adriana Păun
Distribuţia: Sergiu Nicolaescu
Marin Moraru
Letiţia Gabrielli
Marian Culiniac
Sinopsis: Andrei este acum şofer de TIR, dar cu ocazia unei călătorii în Germania el redevine pentru o noapte boxeur la categoria semigrea. Împreună cu fostul său antrenor, Tom, el reuşeşte să încheie definitiv unul dintre cele mai tragice capitole ale vieţii sale, cel în care nu era decât un deţinut într-un lagăr nazist.
Ringul este unul din filmele cele mai indraznete ale lui Sergiu Nicolaescu, cu scene de box spectaculoase si cu un final dur, dar eliberator.
Dumbrava Minunata (1980)
Film regizat de Gheorghe Naghi dupa adaptarea romanului cu acelasi nume al scriitorului Mihai Sadoveanu, scenariul scris de celebra actrita Draga Olteanu Matei, dupa ce luase aprobarea sotiei si fiicei scriitorului (...si care ei, i s-a parut total "de altfel" realizat, decat ce i-si propusese) povesteste peripetiile Lizucai, ramasa fara mama si al carei tata, Domnul Vasilian se recasatoreste cu Maria Papazoglu, o adevarata si reala "mama vitrega!" cu toate ingredientele necesare...
Lizuca ce fusese crescuta de bunici, pana cand tatal sau se recasatoreste, participa la o "discutie" intre mama ei vitrega si alte trei cucoane cu roiau ca "mustele " in jurul unui tanar sublocotenent, baga din greseala degetul in chiseaua de dulceata...este certata si batuta si atunci ia hotararea sa se reintoarca singura la bunici.
Ia cainele , cel mai bun prieten al ei Patrocle si porneste sa traverseze Dumbrava Buciumenei care se transforma intr-o Dumbrava minunata: florile si animalele vorbesc, apar zane si printese.....
Lizuca ce fusese crescuta de bunici, pana cand tatal sau se recasatoreste, participa la o "discutie" intre mama ei vitrega si alte trei cucoane cu roiau ca "mustele " in jurul unui tanar sublocotenent, baga din greseala degetul in chiseaua de dulceata...este certata si batuta si atunci ia hotararea sa se reintoarca singura la bunici.
Ia cainele , cel mai bun prieten al ei Patrocle si porneste sa traverseze Dumbrava Buciumenei care se transforma intr-o Dumbrava minunata: florile si animalele vorbesc, apar zane si printese.....
Websitestory (2010)
Titlul: Websitestory
Anul: 2010 Regia:Dan Chişu
Cu Crina Semciuc, Diana Gurscă
Gen film:Acţiune, Dramă,SEX
Durata:82 minute
interzis minorilor sub 18 ani.
Premiera in Romania 14.05.2010
Laura, o tânără de 18 ani, petrece o noapte într-un club cu prietena ei, Mira. Se îmbată şi fumează primul joint din viaţa ei. Dimineaţă nu-şi mai aduce aminte de nimic şi află că Mira a murit. Vrea să afle adevărul şi descoperă pe net postările Mirei, pe YouTube. Începe aventura vieţii ei. Vrea să se răzbune cu orice pret. Povestea răzbunării ei se întoarce, în final, pe net, acolo unde a şi început.WebSiteStory reprezintă debutul în lung-metraj al regizorului Dan Chişu. Filmat în Bucureşti, pe durata a 12 zile, filmul a avut un buget de cca 120.000, euro.
Punctul zero (1996)
Regia:Sergiu Nicolaescu
Cu Kathleen Kinmont, Darby Hinton, Brian McNamara
Gen film Dramă
Durata 109 minute
Premiera in Romania 1995
Coproductie romano-americana, acest film este cronica fictionalizata a unei misiuni super-secrete cu implicatii globale. Concret, doi agenti speciali CIA sosesc in Romania cu trei obiective clare. Trebuie sa-i smulga unui general securist o lista a teroristilor aflati pe teritoriul american, sa puna mana pe o caseta de bijuterii apartinand Elenei Ceausescu si sa incurajeze Revolutia Romana. Astfel, ei intentioneaza sa distraga atentia de la interventia SUA in Panama.
My name is... / Numele meu este... (2008)
My name is... / Numele meu este (2008)
Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica
Regia: Dorin Moldoveanu
Asistent regie: Stefan Nita
Profesor universitar: Elisabeta Bostan
Bietul Ioanide (1980)
Regizor: Dan Piţa
Cu: Leopoldina Bălănuţă, Marga Barbu, Ion Besoiu, Ion Caramitru, Constantin Codrescu, Octavian Cotescu, Mircea Diaconu, Ion Pacea, Petre Gheorghiu, Tănase Cazimir, Ştefan Iordache, Gheorghe Dinică, Olga Tudorache, Beate Fredanov, Jean Lorin Florescu, Carmen Galin, Ovidiu Iuliu Moldovan, Anda Călugăreanu, Dorel Vişan.
Ioanide,artist apolitic şi neînţeles, care visează la "lucruri normale în străinătate, dar imposibile la noi", a dus ca arhitect, sub vechiul regim, o viaţă dificilă. După 1944, situaţia i s-a ameliorat şi datorită preţuirii unui comunist luminat poreclit Boticelli, pe care, cândva, l-a ascuns de poliţie în podul casei sale. El primeşte comenzi de monumente culturale de anvergură, deşi are "la dosar" balastul copiilor săi rătăciţi în aventura legionară şi continuă să accepte, în anturaj, un cerc de adulatori din fosta elită.
Pistruiatul (1973) Episodul 1 - Evadatul
Episodul 2 - Intilnirea
Episodul 3 - Vioara
Titlu Original: Pistruiatul
Anu: 1973
Claritate: DVD
Duratia: 35 min/ep
Rating: AP cu acord parental
Descriere: Оntr-un mic orăşel de provincie, membrii Mişcării ilegaliste comuniste pregătesc cu оnflăcărare ziua Eliberării. Pistruiatul, un simpatic băieţandru de 14 ani, devine eroul acestor evenimente conduse din umbră de оnsuşi prietenul şi tovarăşul său, Andrei. Ajutat de profesoara de istorie, de tatăl său şi, de cele mai multe ori, de cвinele Calu, puştiul face faţă cu dezinvoltură şi curaj oricărei provocări.
Serial TV оn 10 episoade. AICI
"Pistruiatul оnseamnă un plăcut "film de aventuri juvenile", plasat оn contextul realităţilor sociale de acum patru decenii şi ceva. Regizorul Francisc Munteanu оşi manifestă оncă o dată calităţile sale de dezinvoltură şi farmec, pigmentвnd acţiunea cu momente de zвmbet, fără a оntrerupe fluidul de tensiune, ritmul antrenant al peliculei." - Călin Căliman - 1987 (Contemporanul).
Actiunea "Zuzuc" (1984)
Denumirea: Actiunea "Zuzuc"
Anul productiei: 1984
Regia: Gheorghe Naghi
Cu: Colea Răutu, Ovidiu Moldovan, Andrei Duban
Din cauza climatului afectiv nesanatos din familie, Zuzuc, un baiat de 12 ani, dispare de acasa. Virgil, un tanar ofiter de politie este insarcinat sa il caute.
Denumirea: Actiunea "Zuzuc"
Anul productiei: 1984
Regia: Gheorghe Naghi
Cu: Colea Răutu, Ovidiu Moldovan, Andrei Duban
Din cauza climatului afectiv nesanatos din familie, Zuzuc, un baiat de 12 ani, dispare de acasa. Virgil, un tanar ofiter de politie este insarcinat sa il caute.
Lupul marilor (1972)
Denumire: Lupul marilor
Anul (1972)
Regia , Alecu Croitoru, Wolfgang Staudte
Cu Edward Meeks, Emmerich Schäffer, Raimund Harmstorf
Gen film Aventuri
Durata 80 minute
Filmul reprezintă o frumoasă transpunere a prozei lui Jack London, realizată cu mijloace cinematografice, în cel mai pur stil hollywoodian de către cei doi regizori, aceştia păstrând toate datele atractive ale romanului.
Comoara din Carpati (1975)
Comoara din Carpati (1975)
Regizor:
Cornel Todea
Scenarist:
Eugen Barbu
Actori:
Violeta Andrei
Marga Barbu
Florin Piersic
Weekend cu mama (2009)
Vezi mai multe video din film
In urma cu 15 ani, Luiza a plecat оn Spania, lasand-o pe Cristina, fetita ei in varsta de trei ani, in grija rudelor. Revenita in tara, femeia descopera adevaruri socante, de care a fost tinuta la distanta: fiica ei a fugit de acasa, e dependenta de droguri si are o fetita de doi ani pe care a lasat-o in grija unui orfelinat. Macinata de vinovatie, Luiza incearca sa o salveze pe Cristina si sa-si rascumpere astfel greselile din tinerete. Are la dispozitie un weekend.
Regie: Stere Gulea
Distributie: Adela Popescu, Medeea Marinescu.
Poker (2010)
http://fbx.ro/v/pfwp0nqir8ogea4q
Poker spune povestea a patru prieteni ale căror destine se intersectează în copilărie şi care, o dată ajunşi la maturitate, întruchipează tipologii reprezentative pentru societatea românească actuală: politicianul veros, mafiotul care îşi doreşte, prin orice mijloace, să acceadă în politică sau medicul fără conştiinţă. Cei patru se întâlnesc la partide de poker pentru a pune ţara la cale.
"Cred că subiectul e mai actual ca niciodată şi reflectă întocmai realitatea - mai ales cea politică - a României de astăzi", declară regizorul.
O producţie MediaPro Pictures, filmul Poker prezintă imoralitatea şi intrigile ascunse ale liderilor societăţii, care au creat o junglă cotidiană unde legile sunt făcute de cei care deţin puterea. Astfel, jocurile la nivel înalt nu sunt mai mult decât o partidă de poker în care câştigă cel care ştie să tragă o cacealma la momentul potrivit.
http://fbx.ro/v/pfwp0nqir8ogea4q
Poker spune povestea a patru prieteni ale căror destine se intersectează în copilărie şi care, o dată ajunşi la maturitate, întruchipează tipologii reprezentative pentru societatea românească actuală: politicianul veros, mafiotul care îşi doreşte, prin orice mijloace, să acceadă în politică sau medicul fără conştiinţă. Cei patru se întâlnesc la partide de poker pentru a pune ţara la cale.
"Cred că subiectul e mai actual ca niciodată şi reflectă întocmai realitatea - mai ales cea politică - a României de astăzi", declară regizorul.
O producţie MediaPro Pictures, filmul Poker prezintă imoralitatea şi intrigile ascunse ale liderilor societăţii, care au creat o junglă cotidiană unde legile sunt făcute de cei care deţin puterea. Astfel, jocurile la nivel înalt nu sunt mai mult decât o partidă de poker în care câştigă cel care ştie să tragă o cacealma la momentul potrivit.
Golgota Basarabiei (2010)
Golgota Basarabiei
Un film documentar despre crimele comunismului in Basarabia.Filmul a fost realizat la Studioul „Moldova-film”, avându-i ca scenarişti pe Victor Vasilache şi Ion Chistruga, iar regia este a lui Ion Chistruga şi Alina Ciutac şi reprezintă drama neamului nostru în timpul regimului totalitar stalinist. Documentarul prezintă viaţa poporului basarabean de la 1940 încoace – popor care a trecut prin deportări, foame, lagăre de concentrare, colectivizare etc.
Denumirea: Portretul luptătorului la tinereţe
Anul: 2010
Regia
Anul: 2010
Regia
Constantin Popescu Jr.
Cu Constantin Diţă, Alexandru Potocean
Gen film,Acţiune,Dramă,Istoric
Durata 164 minute
Premiera in Romania 19.11.2010
În 1947 grupările de partizani anticomunişti se retrăgeau în munţi. Inamici ai sistemului, vânaţi de autorităţi şi iubiţi de românii simpli, partizanii au parte de un destin exemplar. Evenimentele din filmul lui Constantin Popescu sunt inspirate din realitate, acţiunea având loc pe durata unui întreg deceniu. Categoric unul dintre cele mai aşteptate debuturi din ultimii ani.
Legiunea Straina (2008)
Anul: 2008 Mircea Daneliuc Cu Oana Piecnita, Catalin Paraschiv, Rica Raducanu Gen film Comedie, Dramă Durata 97 min Premiera in Romania 22.02.2008
Aurel (Catalin Paraschiv), Stelica (Radu Ciobanasu) si Mitu (Radu Iacoban), la circa 25 de ani, ar fi putut fi trei ciobanei cu trei turme de miei. Dar nu sunt. Alte vremuri. Intr-un sat de munte, Stelica e politist, Aurel e in serviciul lui Maricel (Rica Raducanu), un investitor in demolari si fier vechi, iar Mitu, venit de prin Moldova, e ocupat cu satisfacerea stagiului militar la o unitate apropiata. Vine o zi cand apare Lilica (Oana Piecnita), venita din Spania o data cu Maricel si doua furgoane cu gaini olandeze, pentru ca in localitate e declarata gripa aviara si e rost de o afacere cinstita. Sosirea coincide cu eutanasierea pasarilor din curtea bunicii Vergina (Despina Stanescu), care, desi se da de ceasul mortii cu aceasta ocazie, isi amana decesul.
Nu filmam sa ne amuzam(1974)
Regia
Iulian Mihu
Cu Toma Caragiu, Gheorghe Dinică
Gen film
Comedie
Durata
78 minute
Premiera in Romania1974
Regia
Iulian Mihu
Cu Toma Caragiu, Gheorghe Dinică
Gen film
Comedie
Durata
78 minute
Premiera in Romania1974
Vezi mai multe video din filmComedie "film in film" in care se satirizeaza moravurile din cinematografia romaneasca.
Jean Georgescu joaca propriul rol de maestru al comediei.
Autorul scenariului, Paul Everac, nu apare pe genericul filmului, in urma unui conflict cu realizatorul.
Jean Georgescu joaca propriul rol de maestru al comediei.
Autorul scenariului, Paul Everac, nu apare pe genericul filmului, in urma unui conflict cu realizatorul.
Şantaj (1981)
Ecranizarea romanului „ Omul de la capatul firului ” de Rodica Ojog Brasoveanu
Imaginea: Nicolae GirardiCu: Ileana Stana Ionescu , Sebastian Papaiani , Silviu Stanculescu , Ioana Bulca , Eniko Szilagyi , Ion Besoiu , Octavian Cotescu , Mircea Septilici , Amza Pellea
Eva Sârbu ... despre film in revista „ Cinema ” (feb 1981) :
„ Santaj ” este neândoilelnic un film politist . Neândoielnic , pe cât se poate , în cazul în care regizorul sau este Geo Saizescu , unicul nostru autor consecvent de comedie cinematografica . Atunci se poate ca „ Santaj ” sa fie o comedie politista . Dar ce comedie se poate face dintr-o poveste cu diplome false , platite mai întâi cu bani pesin , iar mai târziu cu viata ? Parca stârnit de o asemenea dificultate , regizorul s-a apucat sa demonstreze calm si metodic , cum ca exista nu numai „ posibilitati care se poate si posibilitati care nu se poate ” , dar si „ imposibilitati care se poate ” . Si întrucât , întradevar nu se afla nimic de râs în povestea celor trei ingineri santajati , care ucisi , care sinucisi , el si-a pus toata nadejdea umoristica în cuplul detectiv : maiorul Minerva Tutovan (Ileana Stana Ionescu) si sublocotenentul ei Vasile Dobrescu (Sebastian Papaiani) - Basil pentru apropiati . Dintr-un asemenea cuplu , ea femeie la ... si cinci ani , fosta matematiciana , numai ace , spini si cuie ; el , fost elev respectuos , putin terorizat , putin împiedicat , dar cu talent , se puteau stoarce poante fara numar si din poanta în poanta filmul ar fi uitat de sine , si-ar fi uitat adica genul , si se putea umfla ca nimic într-o spumoasa comedie - bezea ...
Amintiri din Epoca de Aur - Tovar??i, frumoas? e via? (2009)
In anii 80 Romania traia cei mai ingrozitori ani din istorie. Incoltiti de constrangeri, fara apa calda, fara mancare in frigidere, doar cu optimismul si umorul tipic romanesc, filmul prezinta 6 povesti cu parfum de mit, inspirate din evenimentele adeseori suprarealiste ale vietii de zi cu zi in regimul comunist. Un sofer de la Avicola, o studenta, un activist, un politist lacom si un fotograf aduc la viata cele mai cunoscute legende urbane din Romania anilor ‘80, recuperand umorul care i-a ajutat pe romani sa supravietuiasca perioadei. Impartit in 6 scurtmetraje regizate de 5 regizori, filmul isi propune sa le aduca aminte celor care au trait in acea perioada obiceiurile care acum sunt de neconceput, dar atunci erau litera de lege: cantarea imnului la inceputul orelor, lozincile scandate la trecerea coloanelor oficiale, vandutul sticlelor goale pentru bani de buzunar sau fericirea de a avea o banana de Craciun.
Eu cand vreau sa fluier, fluier (2010)
Silviu este detinut intr-un penitenciar de langa Dunare. Dupa patru ani de existenta crunta, devine jupan printre prizonieri. Desi mai are 5 zile pana la eliberare, viata i se schimba complet cand afla ca mama lui s-a intors din Italia si are de gand sa-i aduca fratele mai mic cu ea.
Lucrurile se complica si mai mult in momentul in care se indragosteste de Ana, o studenta la sociologie, venita in practica la penitenciar. Presat de timp, derutat de primele experiente amoroase, Silviu trebuie sa se adune si sa-si dea seama ce are de facut.
Iscriviti a:
Post (Atom)